Éleslátás korlátok nélkül

Fedezd fel a látás szabadságát, és próbáld ki a kontaktlencsét!

A mai modern kontaktlencsék viselésével akár teljesen megfeledkezhet a szemüvegviselés által megtapasztalt korlátokról. A szemüveggel ellentétben a kontaktlencse, nem csúszik le az orráról, nem párásodik, nem korlátozza a látóteret, így bármikor, sportolás, strandolás vagy más szabadidős tevékenység közben is viselhető.

Mivel a kontaktlencse közvetlenül a szaruhártya felszínén helyezkedik el, ezért a látást közvetlenül és tökéletesebben képes korrigálni, mint a szemüveg, így biztosítva jobb látásélességet és szélesebb látóteret. Nem utolsó szempont az sem, hogy kontaktlencse-viselés esetén Ön is bátran válogathat a legdivatosabb napszemüvegformák között, hiszen látása a kontaktlencsével ugyanolyan tökéletes lesz, mint korábban a szemüvegével volt.

HOGYAN LEHET KONTAKTLENCSÉM?

1. Vegyél részt egy kontaktológiai szemvizsgálaton  optikánkban, ahol kontaktlencse specialistánk a látásoddal kapcsolatos igényeid, panaszaid felmérését és a szemed állapotának vizsgálatát követően meghatározza a Neked megfelelő kontaktlencse adatokat.

2. Teszteld próbalencsével a kontaktlencse viselés komfortját és az éles látás élményétKontaktológusunk a Veled történő megbeszélés során segít kiválasztani az igényeidhez, életviteledhez legmegfelelőbb kontaktlencsét, melyet akár azonnal fel is illeszt a szemedre. Az optikánkban történő próba során kockázatmentesen kipróbálhatod a kontaktlencse viselés élményét. A vizsgálat ideje illesztéssel, kezelési útmutatással együtt kb. 40-50 perc.

3. Ha a próba során sikerült megtapasztalnod a kontaktlencse viselés előnyeit, optikánkban rendelkezésre állnak a legkeresettebb kontaktlencsék és azonnal meg is vásárolhatod, vagy rövid átvételi határidővel meg is rendelheted azokat.

4. Ha még nem próbáltad a kontaktlencse viselést, akkor optikánkban szakembereink részletesen elmagyarázzák a lencsék helyes napi kezelését, megtanítják használatát. Segítenek elsajátítani a kontaktlencse könnyű felhelyezését és kivételét, bemutatják a megfelelő tisztítás és ápolás lépéseit, valamint válaszolnak minden felmerülő kérdésedre.

5. Legyen a hétköznapokon is élmény és élvezd a kontaktlencse viselést!
A kontaktlencse viselés során, a legkisebb felmerülő kérdés esetén is állunk rendelkezésedre. Optikánkban a teljes nyitvatartási idő alatt, akár telefonon, akár személyesen bátran fordulhatsz hozzánk észrevételeiddel, minden esetben szakértő kollégánk nyújt segítséget!

Igényelj törzsvásárlói kártyát és vásárold meg kontaktlencsédet is kedvezőbb áron!