Legyen ön is törzsvásárlónk

Miért érdemes nálunk törzsvásárlónak lenni?

MERT MI NAGYRA ÉRTÉKELJÜK TÖRETLEN BIZALMADAT, HŰSÉGEDET! TÖRZSVÁSÁRLÓKÉNT A MÁR MEGSZOKOTT MINŐSÉG MELLETT TOVÁBBI, KIZÁRÓLAGOS TÖRZSVÁSÁRLÓI ELŐNYÖKET IS ÉLVEZHETSZ!

Hisszük és tudjuk, hogy optikai üzletünk szolgáltatásainak és termékkínálatának folyamatos fejlesztése mellett azt is elvárjátok tőlünk, hogy rendszeres vásárlásokért cserébe nagyobb megbecsülést adjunk hűséges vásárlóinknak, egyedi lehetőségeket találkozásaink alkalmával az árak tekintetében is, és különleges szolgáltatásokat a diagnosztika és a használat során.

HOGYAN TUDSZ TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYÁT IGÉNYELNI?
Vásárlásod során minimum 30.000 Forint értékben történő vásárlás után törzsvásárlói programunkban való részvételre jogosulsz, melyet a törzsvásárlói regisztráció során, rendszerünkbe rögzítésre kerül adataid alapján kiállított törzsvásárlói kártyával tudsz az ezt követő vásárlásaidnál érvényesíteni. Amennyiben 2 éven belül nem történik vásárlási aktivitás, a törzsvásárlói kártya érvényessége törlődik,  mely a törzsvásárlói jogosultság elvesztésével jár.

KEDVEZMÉNYEK
A névre szóló törzsvásárlói kártyája felmutatása ellenében az alábbi kedvezményeket és szolgáltatásokat tudod igénybe venni:

 

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK ÉS TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:

HOGYAN TUDOM A TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYÁMAT ÚJRA ÉRVÉNYESÍTENI?
Amennyiben a törzsvásárlói kártya lejárta után újabb vásárlási aktivitás történik a törzsvásárlói kártya tulajdonos részéről, a vásárlás után újra aktivizálásra kerülhet törzsvásárlói kártyája, amit az ezt követő vásárlásai alkalmával igénybe tud venni.

CSALÁDTAGOK IS IGÉNYBE VEHETIK?
Igen, kérjük kísérd el családtagjaid hozzánk és a felmutatott törzsvásárlói kártya ellenében, azonnal elkészítjük saját kártyájukat, és minden fent felsorolt kedvezmény és szolgáltatás korlátozás nélkül, teljes mértékben igénybe vehetővé válik részükre is!

MI A HELYZET A BARÁTOKKAL?
Mond el nekik, hogy nálunk milyen előnyöket vehetnek igénybe vásárlásaik során.

  1. Amennyiben elégedett vagy szolgáltatásainkkal, javasold, hogy keressenek fel minket és nézzék meg különleges, egyedileg válogatott kínálatunkat,
  2. Az első vásárlást követően elkészítjük saját névreszóló törzsvásárlói kártyájukat,
  3. Ezt követően Ők is élvezhetik előnyeit kiemelt kedvezményeinknek és egyedi szolgáltatásainknak.