Karrier

Csatlakozz hozzánk, légy részese sikereinknek az ÍRISZ OPTIKÁBAN!

Az ÍRISZ OPTIKA (HONTI-OPTIKA Kft.) Jász-Nagykun-Szolnok megye legnagyobb multú és létszámú, 100% Magyar tulajdonú optikai vállalkozása. Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy  hosszútávú, megbízható munkahelyet biztosítson a velünk dolgozóknak. Folyamatos képzéseket, tanulási lehetőségeket biztosítunk  kollégáinknak, annak érdekében, hogy sikeresen és eredményesen tudják végezni munkájukat.

Az ÍRISZ OPTIKA csapata büszke arra, hogy több országos díjat nyert kiemelkedő szaktudású dolgozói, különleges technikai eszközei és üzletei egyedi megjelenésének köszönhetően.

Ha szeretnél ennek a sikeres és eredményes csapatnak a tagja lenni, szaktudásodat bőviteni, új ismereteket elsajátítani, jelentkezz exkluzív szolnoki optikai szaküzletünkbe az alábbi munkakörökbe.

OPTOMETRISTA – KONTAKTLENCSE SPECIALISTA, Szolnok, Baross G. utca 22.

LÁTSZERÉSZ, OPTIKAI ÉRTÉKESÍTŐ TANÁCSADÓ, Szolnok, Baross G. utca 22.

MŰHELYES, LÁTSZERÉSZ,  Szolnok, Baross G. utca 22.

Küldj fényképes önéletrajzot (Honti Antal, hontioptika@vnet.hu) és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Szerezz magsabb szintű szakképesítést, tanulj látszerésznek az ÍRISZ OPTIKÁBAN!

Alapozd meg a jövődet egy jól jövedelmező szakágban megszerzett magasabb szintű szakképesítéssel, ahol biztos munkahely, elismert pálya áll előtted! Az ÍRISZ OPTIKA Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Iparkamara akreditált szakképzőhelye. Részletekért keresd fel optikánkat és Honti Antal cégvezető ad felvilágosítást arról, hogyan lehetsz sikeres és értékes szakember a látástsegítő eszközök területén. Optikánkban több tíz éves tapasztalattal rendelkező látszerészektől, mesterektől sajátíthatod el a látszerész szakmát, professzionális berendezéseken gyakorolhatod a szemüvegkészítést és nálunk biztosan megismerkedhetsz a szakma igazi szépségeivel. Mivel az ÍRISZ OPTIKA élen jár az innovációban és a magasabb szintű szakmai elvárások megvalósításában, az itt végzett szakemberek szélesebb körű tudásra tehetnek szert mint szaktársaik!