Díjtalan szolgáltatások

Optikánkban folyamatosan azon dolgozunk, hogy  a nálunk vásárolt termékekkel vásárlóink elégedettek legyenek!

Díjtalan szemüvegszervíz

Eldeformálódott a szemüveged, lötyög a szára vagy kiesett egy csavar?  Szakembereink díjtalanul megjavítják! Keress fel bennünket évente akár több alkalommal, hogy ellenőrizzük szemüveged állapotát és rögzítsük kilazult csavarjait.

Szemüvegednek jó kinézetét a rendszeres tisztítással érheted el. Javasoljuk, hogy legalább három havonta hozd el szemüveged/napszemüveged és díjtalanul elvégezzük ultrahangos tisztítását!

Az Írisz Optikában készült szemüvegeken, amennyiben kényelmetlennek érzed orrtámaszát, a vásárlást követő 1 hónapon belül, szükség szerint díjtalanul puhábbra cseréljük!

A garancián kívüli javításokat szakembereink speciális  módszerekkel igyekeznek láthatatlanná tenni, így szemüveged szinte eredeti állapotba tud kerülni. A szemüvegek meghibásodása esetén jelentős alkatrész készletünkből igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni annak javítását illetve alkatrészeinek, szárainak pótlását.

Díjtalan UV teszt = 100% UV biztonság!

Optikánkban lehetőséget biztosítunk szemüvegednek vagy napszemüvegednek díjtalan UV szűrőképesség mérésére. A mért adatok elemzését követően, szaktanácsadás keretében tájékoztatunk a lencsék UV szűrő képességéről, fény áteresztéséről és optikai tulajdonságairól! Ismertetőnket követően tudni fogod az általad viselt szemüveglencse képességeit, ezzel segítséget kapsz, hogy egy következő vásárlásnál nagyobb hangsúlyt tudj fektetni szemednek védelmére.