Amiben hiszünk

Az ÍRISZ HONTI OPTIKA 1995-óta nyújt kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatást a szemvizsgálat, kontaktlencse illesztés és szemüvegkészítés területén Szolnokon a Baross G. utca 22. szám alatt. A világ legnagyobb szemüvegkeret gyártója a Luxottica, 2016-ban magyarországi  “Luxusmárkák Nagykövete” csoportjába választotta az ÍRISZ HONTI OPTIKA, dolgozói kiemelkedő képzettsége, márkaismerete és termékei megjelenítése elismeréseként. Magyarországon jelelnleg csak 8 ilyen magas minősítéssel rendelkező optikai üzlet található!

A tulajdonosok Honti Krisztina Diplomás Optometrista – Kontaktlencse specialista és Honti Antal ügyvezető igazgató 1990-ben nyitották első optikájukat és azóta is tevékenyen vesznek részt üzleteik működésében, felügyelik szolgáltatásaik kiemelkedő szinvonalának biztosítását.

Az ÍRISZ HONTI OPTIKA szakemberei, folyamatos képzésüknek köszönhetően, kiemelkedő tudással és a munkájuk során minden időben alkalmazott legmodernebb eszközök precíz, pontos használatával tűnnek ki szaktársaik közül. Ezen a szakterületen, mára az ÍRISZ HONTI OPTIKA védjegye, egyedi stílusa. Innovatív gondolkodásunknak köszönhetően, a szemüvegkeret és lencse kombinációja mellett, maga a látásvizsgálat és a látáskorrekció is mint eszköz kerül értelmezésre. Ez a nézőpont egy olyan komplex gondolkodás kialakítását tette lehetővé optikánkban amely az eddigiekben fellelhető elkülönülés egyesítésével, a tökéletesen pontos végeredményt testesíti meg az ügyfeleinknek átadott szemüvegben vagy kontaktlencsében.

Segítőkész kollégáink

Optikánkban magasan képzett szakemberek állnak ügyfeleink rendelkezésére, igyekezve legjobb tudásuk szerint segítségedre lenni új szemüveged és az abban általunk elkészített szemüveglencse kiválasztásában. Legyen az kontaktlencse, a hozzá használható különböző ápolószerek, vagy akár egy jó minőségű napszemüveg, tájékoztatunk Téged a legjobb megoldásokról és bemutatjuk egyedülálló választékunkat. Rendelkezünk speciális dioptriás termékekkel, ezek használata célzottan valósul meg, elkészítésükről külön képzettséggel rendelkező kollégáink adnak információt és ajánlást.


honti_kriszti

Honti Krisztina

Diplomás Optometrista – Kontaktlencse specialista

Szakterülete a szem teljes optikai vizsgálata, szemüveglencse korrekció megállapítása, kontaktlencse illesztés. A cilinderes és multifokális kontaktlencsék specialistája. Különleges szemvizsgálati módszereket alkalmazva nyújt segítséget a rejtett panaszok, heterophoria kezelésére. A binokuláris látásvizsgálat során az úgynevezett – polateszt eljárást – alkalmazza a panaszok okainak feltárására és a korrekciós adatok meghatározására. Szaktudása magas szinten tartása érdekében folyamatos képzéseken vesz részt, világhírű szakemberek kurzusait hallgatja.


honti_antalHonti Antal

Ügyvezető

Minden cégnek van egy vezetője, egy központi személy aki a jelenlétével vagy akár a háttérben, a gördülékeny működésért, és az üzletekben történtekért felel. Elkötelezettséggel dolgozik azért, hogy elégedett legyen minden vásárló. Kielégítő választ kapjon minden érdeklődő, megoldódjon minden felvetett probléma, elsődlegesen szem előtt tartva ügyfeleink érdekeit.

Társadalmi szerepvállalásunk:

Hisszük, hogy az ÍRISZ HONTI OPTIKA működése során, bevételeinkből adott rendszeres támogatások fontos célokat valósítanak meg és ezzel együtt a Szolnokiak és a környéken élők  életminősége és egy-egy szervezet működése hatékonyabban szolgálja az itt élők érdekeit!