Éleslátás korlátok nélkül

Fedezze fel a látás szabadságát, és próbálja ki a kontaktlencsét!

A mai modern kontaktlencsék viselésével akár teljesen megfeledkezhet a szemüvegviselés által megtapasztalt korlátokról. A szemüveggel ellentétben a kontaktlencse, nem csúszik le az orráról, nem párásodik, nem korlátozza a látóteret, így bármikor, sportolás, strandolás vagy más szabadidős tevékenység közben is viselhető.

Mivel a kontaktlencse közvetlenül a szaruhártya felszínén helyezkedik el, ezért a látást közvetlenül és tökéletesebben képes korrigálni, mint a szemüveg, így biztosítva jobb látásélességet és szélesebb látóteret. Nem utolsó szempont az sem, hogy kontaktlencse-viselés esetén Ön is bátran válogathat a legdivatosabb napszemüvegformák között, hiszen látása a kontaktlencsével ugyanolyan tökéletes lesz, mint korábban a szemüvegével volt.

HOGYAN LEHET KONTAKTLENCSÉM?

1. Vegyen részt egy kontaktológiai szemvizsgálaton  optikánkban, ahol kontaktlencse specialistánk a látásával kapcsolatos igényeit, panaszok felmérését és a szem állapotának vizsgálatát követően meghatározza az Önnek megfelelő szemüveg adatokat.

2. Tesztelje próbalencsével a kontaktlencse viselés komfortját és az éles látás élményétKontaktológusunk az Önnel történő megbeszélés során segít kiválasztani az Ön igényeihez, életviteléhez legmegfelelőbb kontaktlencsét, melyet akár azonnal fel is illeszt az Ön szemére. Az optikánkban történő próba során, Ön kockázatmentesen kipróbálhatja a kontaktlencse viselés élményét. A vizsgálat ideje illesztéssel, kezelési útmutatással együtt kb. 40-50 perc.

3. Ha a próba során sikerült megtapasztalnia a kontaktlencse viselés előnyeit, optikánkban rendelkezésre állnak a legkeresettebb kontaktlencsék és azonnal meg is vásárolhatja, vagy rövid átvételi határidővel meg is rendelheti azokat.

4. Ha Ön még nem próbálta a kontaktlencse viselést, akkor optikánkban szakembereink részletesen elmagyarázzák a lencsék helyes napi kezelését, megtanítják használatát. Segítenek elsajátítani a kontaktlencse könnyű felhelyezését és kivételét, bemutatják a megfelelő tisztítás és ápolás lépéseit, valamint válaszolnak minden felmerülő kérdésre.

5. Legyen a hétköznapokon is élmény és élvezze a kontaktlencse viselést!
A kontaktlencse viselés során, a legkisebb felmerülő kérdés esetén is állunk rendelkezésére. Optikánkban a teljes nyitvatartási idő alatt, akár telefonon, akár személyesen bátran fordulhat hozzánk ézrevételeivel, minden esetben szakértő kollégánk nyújt  segítséget!

Igényeljen törzsvásárlói kártyát és vásárolja meg kontaktlencséjét is kedvezőbb áron!