Legyen ön is törzsvásárlónk

Miért érdemes nálunk törzsvásárlónak lenni?

MERT MI NAGYRA ÉRTÉKELJÜK  HŰSÉGEDET, EZÉRT MÉG NAGYOBB KEDVEZMÉNYT ADUNK ÁRAINKBÓL MINT VALAHA!

Hisszük és tudjuk, hogy optikai üzletünk szolgáltatásainak és termékkínálatának folyamatos fejlesztése mellett azt is elvárjátok tőlünk, hogy rendszeres vásárlásokért cserébe nagyobb megbecsülést adjunk hűséges vásárlóinknak, egyedi lehetőségeket találkozásaink alkalmával az árak tekintetében is, és különleges szolgáltatásokat a diagnosztika és a használat során.

KEDVEZMÉNYEK
A névre szóló törzsvásárlói kártyája felmutatása ellenében az alábbi kedvezményeket és szolgáltatásokat tudod igénybe venni:

További kedvezményeink melyeket csak törzsvásárlóinknak kínálunk:

Amennyiben régi szemüvegkeretedben szeretnél lencsecserét kérni, úgy a szemüveglencsék teljes árából 15% kedvezményt biztosítunk.

Amennyiben kereted meghibásodott és régi szemüveglencséid kívánod áthelyeztetni, úgy a keret árából 15% kedvezményt biztosítunk.

CSALÁDTAGOK IS IGÉNYBE VEHETIK?

Igen, kérjük kísérd el családtagjaid hozzánk és a felmutatott törzsvásárlói kártya ellenében, azonnal elkészítjük saját kártyájukat, és minden fent felsorolt kedvezmény és szolgáltatás korlátozás nélkül, teljes mértékben igénybe vehetővé válik részükre is!

MI A HELYZET A BARÁTOKKAL?

Hozd el optikánkba legkedvesebb ismerőseid is, hogy Ők is törzsvásárlóinkká válhassanak, így élvezhetik előnyeit kiemelt kedvezményeinknek és egyedi szolgáltatásainknak.