Legyen ön is törzsvásárlónk

Miért érdemes nálunk törzsvásárlónak lenni?

MERT MI NAGYRA ÉRTÉKELJÜK AZ ÖN HŰSÉGÉT, EZÉRT MÉGNAGYOBB KEDVEZMÉNYT ADUNK ÁRAINKBÓL MINT VALAHA!

Hisszük és tudjuk, hogy optikai üzletünk szolgáltatásainak és termékkínálatának folyamatos fejlesztése mellett Önök azt is elvárják tőlünk, hogy rendszeres vásárlásaikért cserébe nagyobb megbecsülést kapjanak, egyedi lehetőségeket találkozásaink alkalmával az árak tekintetében, és különleges szolgáltatásokat a diagnosztika és a használat során.

KEDVEZMÉNYEK

A névre szóló törzsvásárlói kártyája felmutatása ellenében az alábbi kedvezményeket és szolgáltatásokat tudja igénybe venni:

 

 További kedvezményeink melyeket csak törzsvásárlóinknak kínálunk:

Amennyiben régi szemüvegketetében szeretne lencsecserét kérni, úgy a szemüveglencsék teljes árából 15% kedvezményt biztosítunk.

Amennyiben kerete meghibásodott és régi szemüveglencséit kívánja áthelyeztetni, úgy a keret árából 15% kedvezményt biztosítunk.

CSALÁDTAGOK IS IGÉNYBE VEHETIK?

Igen, kérjük kísérjék el családtagjaikat hozzánk és a felmutatott törzsvásárlói kártya ellenében, azonnal elkészítjük saját kártyájukat, és minden fent felsorolt kedvezmény és szolgáltatás korlátozás nélkül, teljes mértékben igénybevehetővé válik részükre is!

MI A HELYZET A BARÁTOKKAL?

Hozza el optikánkba legkedvesebb ismerőseit is, hogy Ők is törzsvásárlóinkká válhassanak így élvezhetik előnyeit kiemelt kedvezményeinknek és egyedi szolgáltatásainknak.