Garancia 5.

Az Írisz Optika Önnek többet nyújt! Magasan képzett szakembereinknek és több tíz éves tapasztalatunknak köszönhetően bevezetett 5 pontos garanciarendszerünk biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű szolgáltatást és szemüveget kapjon szaküzletünkben:

1.  Egyedülálló, komplex garancia! Az Írisz Optika teljeskörű szolgáltatást nyújt vásárlóinak. Számunkra fontos, hogy az általunk elkészített szemüvegek ne csak egy látásjavító eszközt jelentsenek. Célunk, hogy az itt készült termékek, több lépcsőben különböző szakterületek jól összeszervezett, folyamatos együttműlödésének köszönhetően, professzionálisan elkészített szemüvegben testesüljenek meg.

Vegye igénybe kockázatok nélküli, komplex garancia szolgáltatásunkat: 1.Látásvizsgálat, szemvizsgáló specialistánk segítségével, nagy pontosságú müszerparkunk használatával 2.Szaktanácsadó általi ajánlás a szemüvegkeret és a látásigénynek megfelelő szemüveglencse kiválasztása. Centráló mérés a kiválasztott keretbe (pupilla helyzetének tized miliméteres pontosságú meghatározása) 3.Szemüvegkészítés, nagy tapasztalattal rendelkező látszerész által a ma kapható legpontosabb lencse csiszoló gépen. Összeszerelés és dioptria beállítás digitális mérőműszer használatával. 4.Egyedi beállítások elvégzése a kereten, átadáskor finombeállítások elvégzése. Használati tanácsok szemüvegszakértőnktől a komfortos mindennapi viseléshez.

2.  Szemüveglencséink felületkezelésére 2 év gyártói garanciát vállalunk! Gyártási hiba esetén a szemüveglencséjét ugyanolyan típusú és dioptria értékű lencsére cseréljük díjtalanul.

3.  1 év törési és repedési garanciát vállalunk! Ha extra erős, edzett szemüveglencsét vásárol, hosszútávon élvezheti a szemüvege által nyújtott stabilitási előnyöket. (Fúrt és damilos keretekbe 100% biztonsággal ezt ajánljuk)

4.  Multifokális lencséinkre egyedi, 6 hónapos megszokási garanciát vállalunk! Optikánkban kizárólag magasabb minőségű és fejlettebb képalkotású multifokális (progresszív) lencséket forgalmazunk, ennek köszönhetően a nálunk készült multifokális szemüvegek problémamentesen használhatók és gyorsan sajátítható el alkalmazásuk.

5.  Szemüvegkeretre 1 év teljeskörű jótállást vállalunk! Ha Ön magasabb minőségű, márkás  szemüvegkereteink közül vásárol, Extra 2 év teljeskörű jótállást vállalunk! Cégünk egyedi megállapodásainak köszönhetően, márkás kereteinkhez a vásárlástól számított 3 évig biztosítjuk annak eredeti alkatrész pótlását is.

EGYFÓKUSZÚ LENCSE MEGSZOKÁSI GARANCIA

Amennyiben Ön szemüvegének megrendelésekor külső vizsgálati ponton (szemészeti rendelő, magánorvos, optometrista) elvégzett látásvizsgálat utáni korrekciós adatokat mutat be, kizárólag a megrendelt szemüveglencse adatainak megfelelőségét tudjuk biztosítani, annak korrekciós helyességéért a vizsgálatot végző személy szavatol.

Abban az esetben, ha a szemüveg megrendelését megelőzően optikánkban rendelkezésre álló vizsgálónkban végeztük el látásvizsgálatát, és annak elkészültét követően Ön nem tudja annak korrekcióját megszokni vagy a változással járó alkalmazkodási időben használatát elsajátítani (és a kontrolt követő korrekció sem vezet megnyugtató eredményre), a vásárlástól számított három hónapon belül térítésmentesen kicseréljük azokat, egy Ön által megadott dioptria értékű és az eredetivel megegyező alapanyagú, felületkezelésű szemüveglencsére, a lencsékért fizetett összeg keretén belül!

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy a megrendelt lencse helyett egy magasabb minőségű és kategóriájú lencsét választana, csupán az árkülönbséget szükséges kifizetnie.

MULTIFOKÁLIS LENCSE  MEGSZOKÁSI GARANCIA

Egy ilyen speciális termék kipróbálásakor mindannyian kicsit bizonytalanok vagyunk, ezért kidolgoztunk egy különleges ajánlatot minden új multifokális szemüveglencse viselőnk számára. Abban az esetben, ha Ön multifokális (progresszív) lencséit nem tudja megszokni, használatát nem tudja elsajátítani, a vásárlástól számított  hat hónapon belül térítésmentesen kicseréljük azokat, egy az eredetivel megegyező alapanyagú, felületkezelésű és dioptriaértékű  bifokális, vagy távoli és közeli szemüveglencsére, a multifokális lencsékért fizetett összeg keretén belül!

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy a megrendelt lencse helyett egy magasabb minőségű és kategóriájú lencsét választana, csupán az árkülönbséget szükséges kifizetnie.

További kérdéseivel forduljon bizalommal optikánkban szakembereinkhez!