Díjtalan szolgáltatások

Optikánkban folyamatosan azon dolgozunk, hogy Önök a nálunk vásárolt termékekkel elégedettek legyenek! 

Díjtalan szemüvegszervíz

Eldeformálódott a szemüvege, lötyög a szára vagy kiesett egy csavar?  Szakembereink díjtalanul megjavítják! Keressen fel bennünket évente akár több alkalommal, hogy ellenőrizzük szemüvege állapotát és rögzítjük kilazúlt csavarjait.

Szemüvegének jó kinézetét a rendszeres tisztítással érheti el. Javasoljuk, hogy legalább három havonta hozza el szemüvegét/napszemüvegét és díjtalanul elvégezzük ultrahangos tisztítását!

Az Írisz Optikában készült szemüvegeken, amennyiben kényelmetlennek érzi orrtámaszát, a vásárlást követő 1 hónapon belül, szükség szerint díjtalanul puhábbra cseréljük!

A garancián kívüli javításokat szakembereink speciális  módszerekkel igyekeznek láthatatlanná tenni, így szemüvege szinte eredeti állapotba tud kerülni. A szemüvegek meghibásodása esetén jelentős alkatrész készletünkből igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni annak javítását ill. alakatrészeinek, szárainak pótlását.

Díjtalan UV teszt = 100% UV biztonság!

Optikánkban lehetőséget biztosítunk szemüvegének vagy napszemüvegének díjtalan UV szűrőképesség mérésére. A mért adatok elemzését követően, szaktanácsadás keretében tájékoztatjuk a lencsék UV szűrő képességéről, fény áteresztéséről és optikai tulajdonságairól! Ismertetőnket követően tudni fogja  az Ön által viselt szemüveglencse képességeit, ezzel segítséget kap, hogy egy következő vásárlásnál nagyobb hangsúlyt tudjon fektetni szemének védelmére.