Amiben hiszünk

Az ÍRISZ OPTIKA 1995-től nyújt kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatást a szemvizsgálat, kontaktlencse illesztés és a szemüvegkészítés területén Szolnokon, a Baross Gábor utca 22. szám alatt. A világ legnagyobb szemüvegkeret gyártója a Luxottica, 2016-ban magyarországi “Luxusmárkák Nagykövete” csoportjába választotta az Írisz Optikát, dolgozói kiemelkedő képzettsége, márkaismerete és termékei megjelenítése elismeréseként. Magyarországon jelelnleg csak 8 ilyen magas minősítéssel rendelkező optikai üzlet található!

A tulajdonosok Honti Krisztina Diplomás Optometrista – Kontaktlencse specialista és Honti Antal ügyvezető igazgató 1990-ben nyitották első optikájukat és azóta is tevékenyen vesznek részt üzleteik működésében, felügyelik szolgáltatásaik kiemelkedő szinvonalának biztosítását.

Az Írisz Optikában dolgozó szakemberek, folyamatos képzésüknek köszönhetően, kiemelkedő tudással és a munkájuk során minden időben alkalmazott legmodernebb eszközök precíz, pontos használatával tűnnek ki szaktársaik közül. Ezen a szakterületen, mára az Írisz Optika védjegye, egyedi stílusa. Innovatív gondolkodásunknak köszönhetően, a szemüvegkeret és lencse kombinációja mellett, maga a látásvizsgálat és a látáskorrekció is mint eszköz kerül értelmezésre. Ez a nézőpont egy olyan komplex gondolkodás kialakítását tette lehetővé optikánkban amely az eddigiekben fellelhető elkülönülés egyesítésével, a tökéletesen pontos végeredményt testesíti meg az ügyfeleinknek átadott szemüvegben vagy kontaktlencsében.

Segítőkész kollégáink

Optikánkban magasan képzett szakemberek állnak ügyfeleink rendelkezésére, igyekezve legjobb tudásuk szerint segítségükre lenni új szemüvegük és az abban általunk elkészített szemüveglencse kiválasztásában. Legyen az kontaktlencse, a hozzá használható különböző ápolószerek, vagy akár egy jó minőségű napszemüveg, tájékoztatjuk Önt a legjobb megoldásokról és bemutatjuk egyedülálló választékunkat. Rendelkezünk speciális dioptrás termékekkel, ezek használata célzottan valósul meg, elkészítésükről külön képzettséggel rendelkező kollégáink adnak információt és ajánlást.

Pozsonyi Ildikó

Optometrista – Kontaktlencse specialista, üzletvezető

Ildikó az Írisz Optika csapatátának napi tevékenységét irányítja és felügyeli az egyedi megrendelések időbeni megérkezését. Példamutató tisztelettel és igyekezettel segít megtalálni ügyfeleink részére a látásigényeiknek legmegfelelőbb megoldást. Szakterülete a szem optikai vizsgálata, szemüveg rendelés, kontaktlencse illesztés. Cilinderes és multifokális kontaktlencsék specialistája. Különleges szemvizsgálati módszereket alkalmazva nyújt segítséget a rejtett panaszok, heterophoria kezelésére. 


Kovács Ildikó

Üzletvezető helyettes, látszerész

Ildikó nagy szakértelemmel és ismerettel rendelkezik a speciális vékonyított, irodai és multifokális szemüveglencsék területén, ezzel együtt szín és formatanácsadó a szemüvegkeret és napszemüveg kiválasztásában. Optikánk kirakati dekorációja és a szemüvegkeretek színvonalas bemutatása Ildikó keze munkája. Ildiko az OAKLEY szemüvegek és napszemüvegek márka specialistája.


 

Sajó Zsanna

Műhelyvezető, látszerész

Minden megrendelt szemüveget, üzletünkben található műhelyünkben mi készítünk el. Speciális nagy pontosságú lencsecsiszoló rendszerünket Zsanna felügyeli. Felelősségteljesen követi a precíz elkészítést és ellenőriz minden elkészült szemüveget mielőtt átadjuk ügyfeleinknek. A mi általunk készített szemüvegek esztétikusak és garantáltan pontosan az előírt optikai adatoknak megfelelően készülnek el. Az Írisz Optika belső minőségi rendszere szigorúbb előírásoknak felel meg mint az idevonatkozó Magyar Szabvány!


    Honti Antal

     Ügyvezető

Minden cégnek van egy vezetője, egy központi személy aki a jelenlétével vagy akár a háttérben, a gördülékeny működésért, és az üzletekben történtekért felel. Elkötelezettséggel dolgozik azért, hogy elégedett legyen minden vásárló. Kielégítő választ kapjon minden érdeklődő, megoldodjon minden felvetett probléma, elsődlegesen szem előtt tartva ügyfeleink érdekeit.

Támogatások:

Hisszük, hogy az Írisz Optika működése során, bevételeinkből adott rendszeres támogatások fontos célokat valósítanak meg és ezzel együtt a Szolnokiak és a környéken élők  életminősége és egy-egy szervezet működése hatékonyabban szolgálja az itt élők érdekeit!